Galerija Ozone
0
0
Galerija Ozone
Kreativno društvo je produktivno društvo.
Kulturu stvaramo i ona nas definše. Govori ko smo, gde smo, gde idemo…
Projekat O3ONE je nastao pre deset godina u nameri da pruži podršku kreativnoj, pokretačkoj strani društva, sa idejom da se postavi platforma za stvaranje i promovisanje sinergije umetnosti, nauke i tehnologije.
O3ONE se bavi izlaganjem dela savremene umetnosti, razvijanjem projekata, produkcijom izložbi…
Brojnim umetničkim postavkama i posebnim multidisciplinarnim projektima koje inicira, O3ONE pokušava da odgovori na izazove savremenog društva.
Iako osnovan u Beogradu, O3ONE svoja stremljenja i zalaganja širi i na region i svet, jer je razmena iskustva i saradnja u srži svega što radimo. Razvijajući regionalnu i evropsku interdisciplinarnu umetničku i kulturnu razmenu, kroz projekte partnerstva, O3ONE aktivno učestvuje u
procesu evropskih integracija.
Svojom otvorenošću prema raznolikim kulturnim inicijativama, O3ONE razvija obrazovne i participativne programe, negujući pristup koji razvija radoznalost, i služi kao multimedijalna radna platforma otvorena za sve kreativne i inovativne aktere koji rade u različitim komunikativnim
oblastima kulture, ekonomije, biznisa i medija.
Da bi svaki segment bio adekvatno zastupljen, O3ONE je svoje aktivnosti podelio u tri celine: Art3ONE, Eko3ONE i Open3ONE.
Pročitaj više