Optika Lentilux
4
0
Optika Lentilux
Optika iz komšiluka

U samom srcu Banovog Brda, na jednom od najprometnijih uglova Požeške ulice, nalazi se optika Lentilux. Naša porodična zanatska radnja u svom asortimanu proizvoda i usluga nudi sve što je neophodno za negu i zaštitu Vašeg oka. Iza kvaliteta naših proizvoda, kako naočara tako i kontaktnih sočiva, stoje imena svetski priznatih brendova, pre svih Ray-Ban, Emporio Armani, Silhouette, Police, Vogue, ali i mnogih drugih.

Već 23 godine uz Vas

Naša optičarska radnja se može pohvaliti tradicijom dugom 23 godine i mi smo jako ponosni na nju. Tačno toliko se nalazimo na ovom istom mestu, u Vašem komšiluku, brinući o zdravlju Vaših očiju.

Stručni i posvećeni

Preko 40 godina iskustva u optičarskom zanatu garant su naše stručnosti i kvalifikovanosti. Upravo je činjenica da smo mi pre svega majstori zanatlije, a tek potom i prodavci, ono što nas izdvaja od konkurencije.

Ljubazni pre svega

Pokazatelj kvaliteta naše usluge su pre svega zadovoljne mušterije koje nam se uvek rado vraćaju. Uvek ćemo imati strpljenja da saslušamo Vaš problem i učinimo sve što je u našoj moći da Vam pomognemo.
Pročitaj više