Tahirovic Nameštaj
0
0
Tahirovic Nameštaj
Fabrika nameštaja Tahirovic je osnovana 1990. godine u Novom Pazaru kao fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja.Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj preduzeca zapoceo je 1994. godine izgradnjom moderne fabrke za proizvodnju tapaciranog namestaja sa najsavremenijom opremom i tehnologijom.

Tokom dve decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, kompanija Tahirovic stvorila je prepoznatljiv brend kako na trzistu Republike Srbije, tako i na trzistima zemalja u regionu.

Danas preduzeće raspolaze sa oko 10.000 m2 poslovnog prostora od cega je oko 7.000 m2 proizvodni i skladišni prostor.Kompanija ima svoje sušare, savremeni vozni park sa namenskim vozilima za prevoz nameštaja do kupca i kompletnu servisnu službu.

Sa dugogdisnjom tradicijom u izradi tapaciranog nameštaja, Kompanija je u svom usponu dobitnik mnogobrojnih priznanja ne samo na domacem već i na medjunarodnom planu.Naša firma misli pre svega na želje kupaca i posebno vodimo računa o kvalitetu jer i naš slogan govori Nameštaj za više generacija.U proizvodnji se koriste sirovine odlicnog kvaliteta, najvecim delom uvezene iz zemalja Evropske unije.

Cilj kompanije je dalje širenje aktivnosti na trziste zapadne evrope I stalno usklađivanje sa novim svetskim trendovima I standardima kvaliteta.I u budućnosti ćemo se truditi da zadoljavamo potrebe svakog kupca i nalazimo najprakticnija rešenja za savremene uslove zivota
Pročitaj više