Restoran Detlić
5
1
Restoran Detlić
Ne morate de idete van Beograda da bi ste bili u prirodi.

Ispod košutnjačke šume i topčiderske reke u centru Banovog Brda u samom parku okružen brezema i jelama sa pogledom koji vraća optimizam, sreću i dobro raspoloženje nalazi se restoran DETLIĆ .

Možete uživati u tišini , prirodi, disati punim plućima , mogu se videti veverice, čuti pesma ptica i zvuk detlića.
Na mestu gde je nekada davno postojao čuveni restoran Majevica, na tom svetom gastronomskom mestu nikao je novi restoran Detlić koji će pokušati da održi slavnu tradiciju i nadmaši kvalitet čuvenog pretka.

Potrudićemo se da na gastronomskoj mapi Beograda donesemo nešto novo, da se razlikujemo od drugih, da doprinesemo drugačijoj, kvalitetnijoj i boljoj ponudi hrane i pića.

Ono što možemo sa sigurnošću obećati i ispuniti je da ćemo imati najkvalitetnije Srpske proizvode kao i proizvode drugih zemalja koje su čuvene po njima.

Naše sveto pismo je kvalitet,naša opsesija je kvalitet i naša ( vera) je kvalitet.

Svakog gosta primamo kao u sopstvenu kuću, bićemo vam pravi domaćini kako nam to vera, običaji i tradicija Srpskog domaćina nalažu.

Nikada nećemo poslužiti nešto u šta nismo sigurni da je vrhunskog kvaliteta i ono što i sami ne bi konzumirali.
Mislimo da će te Vi, naši gosti, biti privilegovani i da ćete u restoranu Detlić konzumirati najkvalitetniju hranu i piće kontrolisanog porekla.

Neke od vrsta hrana SE PRAVE SAMO ZA NAS i nećete moći da ih nađete u drugim restoranima.

Potreba za pravom kuhinjom i hranom se stavlja kao imperativ, odavno hrana ne predstavlja nešto što će samo utoliti glad nego i ritual koji izaziva sva čula i emocije.

Tehnologija obrade hrane je strašno napredovala i mi ćemo to obilato primenjivati u našem restoranu ali ćemo koristiti stare tradicionalne recepte Srpske kuhinje kako bi vam prpremili najkvalitetnija jela.

Želimo da vam svaki zalogaj naše s ljubavlju spremljene hrane donosi radost i da vam probudi najlepše emocije, napravi pravi ugođaj i veliko zadovoljstvo.

Ono što nas razlikuje od drugih osim hrane je specijalno za roditelje sa decom , tako dok stariji obeduju mlađi će moći da uživaju u najvećoj dečijoj igraonici na otvorenom u Srbiji jer je naš i vaš restoran Detlić okružen parkom u kom se nalaze vrteške klackalice, ljuljaške, luna park, sprave za vežbanje i još dosta toga što jednoj porodici potrebno kako bi dolazak u naš restoran bio potpuno zadovoljstvo.

Domaćini restorana Detlić učiniće sve kako bi ste želeli da nastavite da dolazite, da imate šta da kažete i gde da odvedete vaše drage i bitne ljude kako bi i oni osetili ono što ste vi pre njih i gde će svi biti novorođeni u gastronomskom smislu.
Pročitaj više