Kako pomoći svom detetu u izboru fakulteta?
Završavanje srednje škole i upis na fakultet predstavlja, prema mnogim istraživanjima, jednu od ključnih vremenskih odrednica u životu. Odluka o izboru fakulteta nije samo važna za budućeg brucoša, već i za njegove roditelje. Najkompleksnije pitanje jeste – kako pomoći svom detetu da napravi ispravnu odluku?
RESEO konferencija u Beogradu
Institut za umetničku igru u saradnji s Madlenianum opera i teatrom će biti domaćin RESEO prolećne konferencije pod nazivom Opera, Music, and Dance Education Through the Lens of Higher Education, odnosno Opersko, muzičko i plesno obrazovanje kroz prizmu visokoškolskog obrazovanja.
Parni valjak na Tašmajdanu 24. juna
Jedan od legendarnih i najpopularnijih bendova sa ovih prostora Parni Valjak će 24. juna održati koncert na Stadionu Tašmajdan.
Mađarsko državno pozorište u Beogradu
Mađarsko državno pozorište „Čiki Gergelj“ gostuje večeras na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu. Oni će igrati predstavu „Šekspir, Sonet 66“ i to u režiji Kokana Mladenovića.
Vežbanje u Beogradu – u prirodi
Vežbanje u Beogradu pogotovo u prirodi sve je pristupačnije jer je samo tokom 2016. izgrađeno trinaest teretana na otvorenom (a možete i svake večeri da šetate po gradu – i to organizovano!).
Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola na Beogradskom sajmu
Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, Privredna komora Srbije i Filijala za grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje organizuju dvodnevni Sajam srednjih stručnih i umetničkih škola 11. i 12. aprila u Hali 5 Beogradskog sajma od 10 do 17 sati.
Beograd dobija Naučni klub 6. aprila
Naučni klub Beograd biće otvoren 6. aprila u Ulici Kralja Petra 46. Klub će predstavljati inovativno mesto gde se na savremen način susreću nauka i građani, znanje i radoznalost, ideja i njena tehnološka primena.
Big Fashion na Vidikovcu – budući najveći tržni centar u Srbiji!
U petak je na Vidikovcu počela izgradnja budućeg najvećeg tržnog cenra u Srbiji i najmodernijeg na Balkanu – Big Fashion.
Beograđani odlučuju o izgledu novih 150 info-tabli
Krajem marta u Beogradu će početi postavljanje novih info-tabli koje će turistima iz svih krajeva sveta omogućiti lakše i praktičnije snalaženje po gradu, a do kraja ove godine taj broj bi trebalo da bude 150, objavio je „Blic“.
Fontane i javne česme radiće od 1. aprila
Posle zimske pauze fontane i javne česme biće puštene u pogon od 1. aprila, a ako bude lepo vreme možda i nekoliko dana ranije.
1
2
3
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook