Rekonstrukcija Palilulske pijace od septembra 2017.
Rekonstrukcija Palilulske pijace počeće u septembru a kad radovi budu završeni biće pokrivena uz maksimalnu funkcionalnost, aktraktivan i moderan izgled.
Pjacete oko Kosančićevog venca
Pjacete – mali, uređeni trgovi, popločani kamenom predstavljaće kapije Kosančićevog venca već od sledeće godine.
Ovako će izgledati Kineski kulturni centar
Zahvaljujući kompaniji Beobuild, koja javnost na svom veb sajtu redovno obaveštava o građevinskim projektima čija je realizacija u toku, u prilici smo da saznamo kako će izgledati budući Kineski kulturni centar na Novom Beogradu.
Bus plus: Plaćanje prevoza platnim karticama do kraja godine
Do kraja 2017. biće uvedeno plaćanje prevoza platnim karticama, saopšteno je iz „Bus plus“ sistema.
Konzulat Kraljevine Tajland: Izdavanje viza za Tajland u Beogradu
Prošle nedelje, 1. avgusta 2017, počeo je sa radom Počasni konzulat Kraljevine Tajland u Beogradu, a to znači da je izdavanje viza za Tajland moguće u srpskoj prestonici.
Stari savski most: Novi život ili staro gvožđe
Članovi foruma i autora sajta beobuild.rs vode polemiku da je Stari savski most pogodan za izmeštanje i o mogućoj lokaciji ili je za staro gvožđe.
Topčiderski park: Besplatni programi za decu i odrasle
U subotu, 5. avgusta, u Topčiderskom parku biće organizovani besplatni programi za decu i odrasle: Dečije letnje igre i Pod krošnjama topčiderskog platana.
U Beogradu ambrozija najzastupljenija na periferiji
Alergena biljka ambrozija u Beogradu je najzastupljenija u ruralnim delovima opština Palilula, Zemun, Rakovica, na Čukarici i Novom Beogradu.
U bioskopima: Mračna kula
Film rađen po romanu Stivena Kinga – „Mračna kula“- premijerno će biti prikazan u bioskopima Cineplexx, 9. avgusta od 20.00.
Aerodrom „Nikola Tesla“: Gradi se novi kontrolni toranj
Novi kontrolni toranj biće izgrađen na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, saopštila je Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA).
1
2
3
4
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook