Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković
0
0
Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković
Stomatološka ordinacija se nalazi u Beogradu, (Karaburma/Mirijevo) i opremljena je savremenim aparatima. U radu koristimo samo najkvalitetnije materijale. Stomatološka ordinacija se nalazi na granici opština Palilula i Zvezdara, odnosno na granici Karaburme i Mirijeva.

Stomatološku ordinaciju vodi stomatolog dr Maja Cvetković, doktor stomatologije i mikrotalasni rezonantni terapeut, koja ima višegodišnje iskustvo u pružanju stomatoloških usluga u državnoj praksi (Dom zdravlja Zvezdara), kao i u privatnoj praksi.

DODJITE NA BESPLATNI PREGLED...
Prevencija je u stomatologiji pola zdravlja, naš zubar će za vas imati prave savete...

Stomatolog dr Maja Cvetković, nudi Vam na jednom mestu široku paletu stomatoloških usluga, koje će učiniti da Vaši zubi budu zdravi i estetski lepi.

Kvantna medicina u stomatologiji pruza mogućnost lečenja hroničnih oboljenja u stomatologiji na nov i savremen način (npr. paradontopatija), a stomatolog dr Maja Cvetković već nekoliko godina uspešno primenjuje ovaj vid lečenja.

Iz stomatološke ordinacije dr Maja Cvetković, Beograd sa opravdanjem dolazi poruka: Budi te i Vi jedan od naših zadovoljnih pacijenata. Zakazite pregled u našoj zubarskoj ordinaciji...

Zubarska ordinacija dr Maja Cvetkovic Beograd, nudi vam mogucnost placanja CEKOVIMA, na vise mesecnih rata, bez kamate...
Pročitaj više