Centar za negu i oblikovanje tela Spasense
4
0
Centar za negu i oblikovanje tela Spasense
RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je najnovija antiejdzing metoda.Radio talasi stimulišu sintezu kolagena i elastina tretirane zone lica, vrata, i dekoltea koji gradi strukturu kože, a rezultat je potpuno uklanjanje bora i vidno podizanje tonusa i teksture kože.RTL je bezopasan, bezbolan tretman. Preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga ali ne i hiruršku intervenciju.Obavlja se preventivno, od 25 godine života, zbog sprečavanja preranog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.

Drastično se popravlja kvalitet same kože,n jena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora, sa podizanjem tonusa kožće obraza i smanjenjem nazolabijalnih brazdi.

Zbog dozvoljenog pristupa oko očiju RTL se za ovu zonu najviše prporučuje.Tretmanom se postiže resorpcija 30-40% masnih jastučica ispod donjeg kapka, dublje bore smejalice se smanjuju, a pliće nestaju.

RTL je najsavremeniji i najefikasniji nehiruški lifting na svetu.

Radio talasima se takođe rade tretmani tela I to:

- smanjenje masnih naslaga I celulita
- zatezanje koze tela

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija bez igle je superiorna, bezbolna metoda za otklanjanje celulita i bora.Pomoću akvaforeze, procedure kojom se u kožu i potkožno tkivo ubacuje mezoterapijski koktel aktivnih supstanci dobijaju se izvanredni efekti: aktivacija lipolize, pojačano dejstvo antioksidanta, stimulacija produkcije kolagena i elastina, pojačana mikrocirkulacija i limfna drenaža.

Rezultati su spektakularni:

Tretman celulita – potpuna eliminacija celulita, smanjenje obima i do dva konfekcijska broja, koža postaje glatka i sjajna
Tretman bora – zateže kožu vraća mladalački izgled

KAVITACIJA

Ultrazvučna liposukcija ili kavitacija je najnovija metoda brzog uklanjanja celulita i masnih naslaga na stomaku, bokovima , kolenima, gluteusu i nadlakticama.Ova metoda garantuje rezultate u obliovanju tela na bezbedan, neinvazivan, siguran način.rezultati su trajni i vidljivi već nakon prvog tretmana(od 2-6cm).

Ultrazvučni talasi se koncentrišu na tačno određenu dubinu u tkivu, što obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu se ne oštećuju okolna tkiva.U zavisnosti od vrste celulita i regije koja se tretira, biraju se odgovarajući programi za oblikovanje stomaka, bedara, nadlaktice, kolena, gluteusa.

Tretman traje 45minuta po regiji, a radi se jednom nedeljno.

Najčešće su potrebna 3-5 tretmana, rezultati su vidljivi već nakon prvog.

Dermalife SPA kapsula

Dermalife SPA system je sprogram koji je u osnovi naša dva aparat za vrhunsku negu i oblikovanje tela.Inovativne ideje, fantastičan dizajni ekskluzivna funkcionalnost samo su neke od karakteristika Dermalaife SPA kapsule i SPA Jet kapsule.Sinergija neinvazivne prirodne terapije i metoda koje se koriste u dermalife kapsulama veoma brzo obnavlja vitalnost tela i uma i vodi ka novom, pozitivnom i zdravom načinu života.

Dermalife system objedinju šest različitih tretman:

- sauna
- infracrvena terapija
- aroma terapija
- herblna terapija
- vibromasaža
- hromoterapija

Ova kombinacija tradicionalnih sa savremenim tretmanima za samo 30 minuta je velika ušteda vremena i novca, a rezultat je jedinstven:

- smanjuje centimetre na kritičnim mestima preoblikujući figuru
- ubrzava metabolizam i cirkulaciju
- pospešuje eliminaciju toksina iz organizma
- zateže tkivo i podiže mišićnu strukturu
- eliminiše stres i napetost
- pomaže koži da odrći optimalni pH balns
- podmlađuje kožu
- podiže nivo enregije
- jača imuni sistem

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je usavršena varijanta mehaničkog pilinga.

Aparatom za mikrodermoabraziju tretiraju se sledeće promene:

- pliće i manje bore
- atrofirana i ostarela koža bez elastičnosti
- solarne i staračke pege
- manji ožiljci
- neaktivne akne i njihove posledice – ožiljci i fleke
- hiperkeratoze
- strije

Prednost predstavlja i istovremeno uklanjanje površnih izumrlih ćelija kože i vakumska stimulacija fibroblasta. Tako se pojačava mikrocirkulacija, intenzivira stvaranje kolagena i elastina, stimuliše se regeneracija ćelija što zajedno dovodi do poboljšanja tonusa, glatkoće i blistavosti kože.

Rezultati ne izostaju – poboljšanje je vidljivo odmah!!!
Pročitaj više