PKB Veleprodukt AD
1
0
PKB Veleprodukt AD
Mi smo Akcionarsko Društvo, firma sa skoro tri decenije dugom trgovačkom tradicijom.

Sedište nam je u Beogradu-Borča, Zrenjaninski put 194.

Danas raspolažemo sa oko 20 hiljada kvadrata poslovnog prostora na gradskim lokacijama, hiljadama artikala raznovrsnog asortimana "na jednom mestu", tri prodajno-profitna centra, maloprodajnima punktom, i sektorom za proizvodnju preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda.

Veleprodajni punktovi

- "Borča" Zrenjaninski put 194
- "Padinska skela" Padinska skela bb

Asortiman

- Roba široke potrošnje (prehrana i ne prehrana),
- Repromaterijal i ambalaža
- Kancalarijski materijal i oprema
- Poljoprivredna mehanizacija,
- Sredstva za zaštitu bilja,
- Stočna hrana i oprema za stočarstvo,
- Rezervni delove ,auto gume, ulja , maziva…
- HTZ oprema i niz drugih proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo naših brojnih kupaca i dobavljača gradilo je, i gradi status" PKB Veleprodukt AD"-a kao poslovnog partnera od poverenja.

"Agromed", jedan je od sektora "PKB Veleprodukt AD"-a. Bavi se proizvodnjom meda i preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda, proizvodnjom i prodajom pribora i opreme za pčelarstvo, pakovanjem praškastih i sitnozrnastih proizvoda. Naš sektor za proizvodnju "Agromed ", bivši pčelarski kombinat - Beograd, bogatom lepezom proizvoda neprevazidjenih receptura, skoro tri decenije drži primat na tržištu parafarmaceutskih preparata na bazi meda. svi naši preparati decenijama, i u kontinuitetu se testiraju u brojnim zdravstvenim ustanovama, a najpre, i uvek, u sopstvenoj laboratoriji.
Pročitaj više