Hotel Zira
8
0
Hotel Zira
Zira Hotel Beograd je otvoren u maju 2008, i jedan je od najmlađih hotela u glavnom gradu Srbije. Po svojoj koncepciji, Zira je poslovni hotel sa 127 moderno opremljenih soba i apartmana, vrhunskog dizajna i deluxe kvaliteta. Nalazi se u starom delu grada, na raskršću glavnih ulica i bulevara Beograda.

Gosti hotela imaju na raspolaganju međunarodni restoran sa letnjom terasom, konferencijsku salu od 500 m2, koja se pretvara u 3 sale za sastanke okupane dnevnim svjetlom, fitness centar sa finskom saunom i četiri nivoa podzemnih garaža. Gosti mogu koristiti naš besplatni Wi-Fi, kao i besplatne međunarodne land-line telefonske pozive.

Zira Tržni centar je takođe deo kompleksa sa mnogo luksuznih svetskih marki kao što su Bogner, Intimissimi, Calzedonia, Conte u Firenci, Navigare i mnogih drugih.

Zira Hotel Beograd je osvojio nekoliko domaćih i međunarodnih prestižnih nagrada u oblasti ugostiteljstva i usluga. Ove godine je nagrađen prestižnim i istaknutim priznanjem "vodećih poslovnih hotela u Srbiji 2014" od strane "World Travel Awards" udruženja. U godini 2014 Zira Hotel je nagrađen "Tripadvisor Travellers Choice" nagradom, kao i četvrtom godišnjom "Tripadvisor Certificate of Excellence" nagradom u nizu!
Pročitaj više