Irish Pub Gecko
0
0
Irish Pub Gecko
Kafić "Irish Pub Gecko" smešten je na Obilićevom vencu, u samom centru Beograda. Na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu, naići ćete na pravi pub enterijer ispunjen pozitivnom energijom, sa posebnim elementima tropskog duha.

Mesto koje se razlikuje od drugih i jednostavno obećava dobar provod. Kada poželite da uživate u dnevnim ili večernjim varijantama, u društvu Vaših najbližih prijatelja, voljene osobe ili kolega sa posla, pub u centru grada "Irish Pub Gecko" je Vaš najbolji izbor.

Opuštena atmosfera koje vlada u kafiću na Obilićevom vencu, navešće Vas da zaboravite na svakodnevne brige i probleme i prepustite se uživanju u vrelim letnjim mesecima, uz najveći izbor domaćih i stranih piva, na jednom mestu. Uz kriglu piva po Vašem izboru, možete odabrati i grickalice, kikiriki, pistaće i kokice, koje će upotpuniti Vaš ugođaj.

Pored unutrašnjeg dela kafića, na dva nivoa od kojih je gornji savršen za intimne trenutke sa Vama dragom osobom, naš pub poseduje prostranu baštu, sa velikim brojem mesta za sedenje. Uz muziku koja podiže raspoloženje, zagarantovan Vam je nezaboravan provod.

U neposrednoj blizini našeg kafića, nalazi se najprometnija ulica u Beogradu, poznato šetalište Knez Mihajlova ulica. Kada prošetate gradom i umorite se od razgledanja izloga i kupovine u modnim radnjama, svratite do kafića koji služi najbolju kafu u gradu, bez konkurencije.

Naš pub u centru grada redovno organizuje koktel i party večeri, sa promotivnim cenama pića. Takođe priređujemo i tematske večeri i karaoke, za sve one koji žele svoj talenat da podele sa drugima i dobro se zabave. Na Vama je samo da okupite dobro društvo i dođete do nas.

Mesto gde se pije najbolja kafa na Obilićevom vencu.
Potražite naš pub u centru grada.
Koktel veče u Beogradu.
Očekujemo Vas.

Vaš "Irish Pub Gecko", Beograd.
Pročitaj više