Kafe Klub AfriKafe
1
0
Kafe Klub AfriKafe
Došli ste na pravo mesto! Afrikafe je oaza užitka i zadovojstva! U moru kafića i restorana na beogradskom moru - Adi Ciganliji, kafe klub Afrikafe se ističe prijatnim ambijentom i prijateljskom atmosferom.

Predstavljamo savršeni ambijent za porodični odmor jer posedujemo igraonicu za decu, koju će Vaša deca obožavati dok Vi uživate u našim prijatnim napicima. Ukoliko imate psa, mi Vam nećemo praviti problem, jer će on moći slobodno da bude pored vas dok Vi uživate. Lava ćete već morati da vežete.

Afrikafe Vam nudi savršen užitak u velikom izboru pića, prijatnom i opuštajućem ambijentu, na samoj obali beogradskog mora.

Noćni provod je takođe zagarantovan raznim tematskim žurkama.Da li ste ikada posetili african party?

Ukoliko sa Vašim kolegama želite da obeležite neki datum bitan za Vašu kompaniju ili jednostavno želite da provedete prijatno vreme u predivnom ambijentu kod nas ste uvek dobro došli.

U unutrašnjem delu lokala možemo ugostiti 100 dok na šetalištu i plaži ima mesta za još 200 Vaših prijatelja!

Volite odbojku na pesku? Naš teren će Vama i Vašim prijateljima učiniti boravak na Adi lepšim i zdravijim. Uz druženje zagarantovan je i užitak pošto uz sam teren možete popiti piće ili ručati dok Vaši prijatelji igraju odbojku.

Proverite zašto veliki broj kompanija izmajmljuje termine za svoje zaposlene.
Pročitaj više