Kafe Marshall
0
0
Kafe Marshall
Kaffe restoran "Marshall" nalazi se u ulici Džona Kenedija broj 10j, u blizini Dunavskog keja na Novom Beogradu. Kafići širom Beograda, postali su poznati po dobrom provodu, koji Vas u svakom od njih neizostavno očekuje.

Novotvoreni, ekskluzivni kaffe u gradu "Marshall", pružiće Vam potpuni ugođaj za Vaše prijatne trenutke u dobrom društvu. Enterijer našeg kaffea usklađen je sa potrebama savremenih ljudi. Svojim stilom prostor našeg kafea idealan je za Vaš poslovni sastanak, porodične proslave i okupljanje sa prijateljima.

Veoma lep ambijent, kafe restorana "Marshall" uz obilje mediteranske hrane, zagolicaće maštu svih naših gostiju. Vrhunski majstori kulinarstva, dočaraće Vam prelepe prizore mediterana kroz ukus i miris, jedinstvenih jela.

U predivnoj, Suncem obasjanoj bašti kafea "Marshall" možete da uživate u letnji mesecima. Naše ljubano osoblje je tu da Vas u svakom trenutku srdačno dočeka i ugosti.

Kod nas Vas svake srede očekuje živa muzika, za dobro raspoloženje svih naših gostiju. Zbog brojnosti vesele ekipe koja se okuplja kod nas iz nedelje u nedelju, poželjno je da na vreme rezervišete sto za Vas i Vaše prijatelje.

Rezervaciju možete izvršiti putem telefona:
011/2607 600

Tu smo za Vas sedam dana u nedelji, od 08 - 01h.

Boravak u kafeu "Marshal" je postao nov način života. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma.
Kako tvrde mnogi putnici koje je put naveo kroz Beograd, kafići koje naša prestonica može da ponudi, ističu se pozitivnom energijom i prijatnom atmosferom koja vlada u njima, a kafe "Mashall" je svakako jedan od njih.

Kod nas ste uvek dobrodošli.
Vaš kaffe "Marshall" Beograd.
Pročitaj više