Restoran Hotela Šumadija
5
0
Restoran Hotela Šumadija
Kada je rec o privatnim proslavama, vencanjima, godišnjicama, rodendanima, porodicnim ili poslovnim okupljanjima, Hotel Šumadija ima idealne prostorije i visoko obuceno osoblje koje ce bez problema sprovesti u delo svaku vašu zamisao. Raspolažemo širokim izborom sala koje su pogodne kako za mala intimnija okupljanja, tako i za velike prijeme sa vecim brojem gostiju.

Na sastanku pred sam dogadaj dodelicemo vam asistenta koordinatora koji ce se sa vama dogovoriti o kompletnom toku dogadaja i potruditi se da svi vaši zahtevi budu ispunjeni na onaj nacin kojim cete bili najzadovoljniji. U svakoj fazi organizacije, vaš koordinator ce vam pomoci da smanjite stresnost same organizacije, dajuci vam proverene savete vezane za sve aspekte, ukljucujuci i jelovnik i izbor vina.

Best Western Hotel Šumadija vam nudi veliki izbor prostorija u zavisnosti od broja gostiju. Bilo da organizujete banket za stotinu ljudi ili privatnu veceru za desetoro, možete racunati na ukusno dekor, personalizovane menije, vrhunsku kuhinju i uslugu sa stilom prilagodljivog, profesionalnog i prijateljski raspoloženog osoblja, u potpunosti posvecenog zadovoljenju gostiju.
Pročitaj više