Restoran Žabar
0
0
Restoran Žabar
Splav restoran Žabar postoji više od 13 godina, i može se reći da spada među bolje u Beogradu. Lociran je na obali Dunava u Zemunu, jako blizu bivšeg hotela Jugoslavija.

Atmosfera u restoranu Žabar je vrlo prijatna i topla. Na galeriji ovog splava restorana nalazi se VIP prostorija u koju se može smestiti 6 osoba, a pružiće Vam poptunu udobnost, komfor i privatnost u toku poslovnog sastanka. Pored restorana Žabar smešten je i drugi splav koji će vam pružiti organizaciju konferencija do 90 osoba.

Oni što je interesatno za splav restoran Žabar, je to što svako jelo može biti spremljeno na Vaš ili njihov način. Na vama je samo da odaberete. Možete da se zaustavite već na samom početku i odaberete neko od postojećih ukusnih jela sa menija ovog restorana. Ali, to može da bude i samo početak: fina osnova za uzbudljivo putovanje u nove gastronomske predele. Dovoljno je da osoblju kažete u čemu biste voleli da uživate i vrsni kuvari ovog restorana, Vaše želje će nadahnuto ispuniti. Izaberite svoje sastojke, način pripreme, stil serviranja. Dajte svojoj mašti na volju, ili se jednostavno opustite i prepustite preporukama restorana Žabar preporukama!

Osoblje Vas srdačno poziva da uplovite u svet kulinarskih čudesa restorana Žabar. Granice postavlja jedino Vaša mašta.
Pročitaj više