Splav Restoran Dorotea - Ljubica
2
0
Splav Restoran Dorotea - Ljubica
Restoran splav "Dorotea-Ljubica" smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu, kod linijskog taksija na Adi Ciganliji. Okružen prirodnim lepotama, mirisom Save i mnoštvom zelenila, ovaj nesvakidašnji splav restoran svakodnevno srdačno dočekuje svoje goste iz zemlje i inostranstva.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da zagolicamo njihovu maštu izvanrednim specijalitetima naše kuhinje. Vrhunski majstori kuliarstva, pripremaju za sve Vas neodoljive riblje specijalitete, po starim provernim recepturama. Uz mnoštvo odabranih sastojaka i začina oplemenićemo Vaša čula gurmanlucima kakve još niste probali.

Prepoznatljivi po našem receptu za najukusniju riblju čorbu, za relativno kratko vreme, postali smo nezaobilazno mesto ljubitelja ovog jedinstvenog specijaliteta, karakterističnog za naše krajeve.

Restoran na Adi Ciganliji "Dorotea-Ljubica" Vam pored ukusne rečne i morske ribe, i nezaobilaznih morskih plodova, nudi veliki izbor kvalitetnih vina, koja obogaćuju odabrani obrok. Naše ljubazno osoblje će Vam srdačno preporučiti određena vina uz jelo po Vašoj porudžbini.

Mesto kao stvoreno za porodična okupljanja, poslovne ručkove, druženje sa prijateljima i nezaboravne trenutke sa voljenom osobom. Opuštajuća atmosfera i povetarac sa Save, učiniće da vreme za Vas jednostavno prestane da postoji.
U letnjim mesecima, možete da uživate na terasi restoran spava "Dorotea-Ljubica", sa koje se pruža nepregledan pogled na Savu i suprotnu obalu reke.

Radno vreme:
- svakog dana od 10 - 23h, sem ponedeljka

Biće nam neizmerno zadovoljstvo da budemo Vaši domaćini.
Dobrodošli!

Vaš restoran splav "Dorotea-Ljubica" , Ada Ciganlija, Beograd.
Pročitaj više