SEMINAR U FEBRUARU: GOOGLE OGLAŠAVANJE U 2023. GODINI
U cilju unapređenja poslovanja privrednih subjekata, Privredna komora Beograda i Profy Multi Media organizuju seminar na kome će predstavnicima MMSPP iz svih oblasti poslovanja biti predstavljene smernice za pravilno kreiranje online prisustva, kao i kvalitetan poslovni nastup na internetu, prevashodno putem oglašavanja.
SEMINAR 3. FEBRUARA: OPTIMIZACIJA I OPERATIVNO PLANIRANJE PROIZVODNJE U TEKSTILNOJ INDUSTRIJI
Jednodnevni seminar o operativnom planiranju i optimizaciji proizvodnje u tekstilnoj industriji, primenom Siemens softverskog rešenja Tecnomatix Plant Simulation, namenjen je srednjem i višem manadžmentu kompanija iz oblasti tekstilne industrije.
Apoteka Beograd - plan promocija za Januar
Plan promocija za Januar 2023. godine u objektima Apoteka Beograd
Radno vreme Apoteka Beograd tokom novogodišnjih i božićnih praznika
Radno vreme Apoteka Beograd tokom novogodišnjih i božićnih praznika
Novogodišnje sniženje u objektima Apoteke "Beograd"
Apotekarska ustanova "Apoteka Beograd" pripremila je novogodišnje sniženje.
Čadež: Nova komora za nove izazove
Privredna komora Srbije prilagodiće svoje servise potrebama i zahtevima privrede u ovim neizvesnim i izazovnim vremenima, a glavna težišta su digitalizacija „tradicionalnih“ privreda i povezivanje sa IKT sektorom, zelena tranzicija i naše kompanije u globalnim dobavljačkim lancima, rekao je Marko Čadež, predsednik PKS na Četvrtoj sednici skupštine.
Zelena tranzicija menja DNK postojećih poslovnih procesa
Zelena tranzicija menja DNK postojećih poslovnih procesa, velika je investiciona šansa, mora brzo da se sprovede jer vremena za čekanje nemamo, poručio je danas Marko Čadež, predsednik PKS na otvaranju dvodnevne Look UP konferencije posvećene ekologiji i energetici.

Srbija dobro koristi ekonomske prilike koje je stvorila kriza
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež rekao je danas na 22. Beogradskom ekonomskom forumu da je promena svetske ekonomije uslovljena energetskom krizom, sukobom u Ukrajini i drugim globalnim potresima prilika za Srbiju da se uklopi u novi način organizacije svetskog tržišta.

28. Festival autorskog filma u Beogradu i širom Srbije
Od 25. novembra do 2. decembra 2022. biće održan 28. Festival autorskog filma (FAF), a vizuelni identitet posvećen je Žan-Liku Godaru.
Wine Vision by Open Balkan i na najvećem svetskom sajmu vina u Veroni
Vina i vinari Otvorenog Balkana, iz Albanije, Severne Makedonije i Srbije, biće predstavljeni početkom aprila sledeće godine na najvećem svetskom sajmu vina, “Vinitaly” koji se po 55. put održava u Veroni.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook