Rambo Amadeus u Botaničkoj bašti
Uvek je posebno zadovoljstvo slušati ovakvog autentičnog umetnika.

Neponovljivi Rambo Amadeus će kreirati muzički vremeplov za sve svoje obožavaoce. Kao što smo navikli, nastupiće u pratnji sastava Five winnetous. Koncert je zakazan za 24. septembar u Botaničkoj bašti.

Malobrojni su oni koji ga znaju kao Antonija Pušića, jer je zapravo svima prepoznatljiv kao Rambo Amadeus. Ovakav umetnik se neće uskoro ponoviti. Njegova apsolutna harizma, racionalnost i intelekt su definitivno za divljenje. Jedna anegdota se vezuje za njegovo obrazovanje i karijeru jer je upisao Prirodno-matematički fakultet u Beogradu, na smeru turizmologija. Ova profesionalna usmerenost i tadašnja lokacija su mu omogućavali da sa različitim amaterskim bendovima svira gde god je smatrao da će ga publika razumeti. Svoj debi je imao na Adi Ciganliji, odnosno Biciklijadi 1985. godine. Deklariše se kao poeta, muzičar i medijski manipulator.
Partibrejkers u Beogradu
ROCK
OpisVideo
Veliki jubilej jednog od omiljenih rok sastava.

U četvrtak, 22. septembra grupa Partibrejkers će održati veliki beogradski koncert. Posle sjajnih nastupa na različitim lokacijama kao što su Hala Sportova ili Stadion Tašmajdan, Cane i ekipa nastuiće u atrijumu Beogradskog Sajma.

Početak svirke je zakazan za 21 čas, i na njoj će Partibrejkers na najbolji mogući način obeležiti velikih 40 godina postojanja. Osnovani su dalekog leta 1982. godine, a na samom kraju ovog leta još jednom će potvrditi kultni status među ljubiteljim rokenrola.
Akcija suzbijanja komaraca večeras
Akcija suzbijanja odraslih jedinki komaraca koja je planirana za sutra biće sprovedena večeras od 20 sati do ponoći, zbog promene hidrometeoroloških uslova, najavljeno je iz JKP „Gradska čistoća”.
Da li se zatvaraju kladionice u blizini škola?
Iz gradske vlasti rečeno je da je u prethodnih nekoliko dana, prema nalogu, iz škola u Beogradu stigao spisak kladionica koje se nalaze na nepropisnoj udaljenosti od škola.
Privatnici će moći da naplaćuju parking
Na sednici Skupštine grada Beograda razgovaralo se i o hroničnom nedostatku parkinga u Beogradu, pa je usvojena odluka kojom se privatnicima omogućava da, pored toga što mogu da grade parkinge, mogu na istima da naplaćuju tu uslugu.
„Belgrade Music Week” ovog vikenda na Ušću
Festival „Belgrade Music Week“ biće održan od 26. do 28. avgusta na beogradskom ušću u okviru koga će nastupiti najveće zvezde domaće i regionalne muzičke scene, saopštili su danas iz Sekretarijata za poslove odbrane,vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.
Nastavak akcije suzbijanja komaraca
Sektor ekologije i unapređenja životne sredine Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća” i sutra nastavlja akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, najavljeno je iz ovog preduzeća.
Pokloni za đake prvake u Zemunu
Gradska opština Zemun nastavlja da ulaže u infrastrukturu i obezbeđenje boljih uslova za školovanje, ali istovremeno brine o đacima od početka školovanja, prateći njihov razvoj i nagrađujući postignute rezultate, a nagrade dobijaju i prosvetni radnici koji postižu vanredne rezultate u svom radu, saopšteno je iz ove opštine.
Radovi na unapređenju sistema Beogradskog pozivnog centra
Iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima saopštili su da će u subotu, 27. avgusta, od 20 časova doći do povremenog i kratkotrajnog prekida u radu sistema Beogradskog pozivnog centra – Beokoma zbog izvođenja neophodnih radova na unapređenju sistema i mrežne infrastrukture.
Nastavak akcije zamene kontejnera na Savskom vencu
Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća” nastavlja akciju zamene starih i dotrajalih kontejnera potpuno novim, saopšteno je iz ovog preduzeća.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook