Kolibri - Put do sreće
„KOLIBRI“ U KOMBANK DVORANI

Draga deco,

Hor „Kolibri“ vas poziva na novo druženje – na koncert pod nazivom „Put do sreće“! Spremili smo za vas najlepše dečje pesme, koje volite da pevate sa nama. „Babaroga“, „Išli smo u Afriku“, „Deca u ukras sveta“, „Drugarstvo“, „Hoću u Kolibre“ samo su neki od naših hitova koje ćete sresti na ovom muzičkom putu do sreće. Na koncertu će nam se pridružiti i naši drugari, muzičari iz Big Benda RTS, kao i specijalni gost, glumac Ivan Jevtović. Dirigovaće LJiljana Ranđelović. Budite sa nama 8. juna, u 19 časova u Kombank dvorani!
Massimo Savić u Beogradu
Massimo tradicionalno slavi rođendan sa svojom omiljenom publikom, u omiljenom klubu. On vam za svoj rođendan poklanja pesme koje volite, vaš poklon neka bude uživanje u njima, a ako neko baš želi da donese I neki drugi poklon, neće se ljutiti.
WHITESNAKE u Beogradu
Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima, legendarni WHITESNAKE, nastupiće 27.juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svetske ‘’Flesh & Blood’’ turneje.

Whitesnake proslavljaju 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

‘’Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!’’ naglašava čuveni pevač David Coverdale.
Treći Etnology Fest: Odbrana tradicije
Od 30. maja do 1. juna, u Domu Vojske Srbije, biće održan treći međunarodni festival Etnology Fest pod sloganom „Odbrana tradicije“.

Specijalni gost i zemlja u fokusu ovogodišnjeg Etnology Fest-a je Rumunija, koja ove godine predsedava EU.

To je država koja ima izuzetno bogato nematerijalno kulturno nasleđe i spada među zemlje sa najlepšim narodnim nošnjama. Neke od tih nošnji su stare i više od 100 godina i biće prikazane po prvi put na Etnology Fest-u 2019.
4. Festival subverzivnog filma – Plan B
Od 7. do 9. juna 2019. u Domu omladine Beograda biće održan 4. Festival subverzivnog filma – Plan B.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u DOB-u, po ceni od 250 RSD.

Posmatrajući letimično filmsku industriju na globalnom nivou, dolazi se do zaključka da su najsubverzivniji filmovi uvek bili dokumentarci.

Taj pogled kroz istoriju kinematografije uglavnom je i jako površan, a dokumentarac se prepoznaje kao žanr koji ima primat u subverzivnosti jer uglavnom otkriva publici neke nove, nepoznate, pa i kontroverzne podatke i činjenice. Ono što je prolazilo „ispod radara“ jeste da su najsubverzivniji filmovi, ako analiziramo pojedine žanrove, zapravo horor filmovi.
Prvi Park fest Zemun u Gradskom parku
rodnevna manifestacija za sve generacije, Park fest Zemun, po prvi put će biti održana od 24. do 26. maja 2019. godine.

Opština Zemun pokrovitelj je manifestacije koja promoviše parkove i aktivno trošenje slobodnog vremena u urbanim zelenim oazama, a koja će biti održana u Gradskom parku.

Festival je posvećen promociji zdravijeg stila života i povezivanju ljudi sa prirodom, što je naročito važno kada živimo u urbanom okruženju. Festival promoviše edukaciju i druženje uz kulturne, zabavne, edukativne i sportske sadržaje.
POZIV NA POSLOVNU SARADNJU
Pozivamo preduzeća i preduzetničke firme, kao i pojedince iz gradova i opština Srbije, čija je delatnost marketing i prodaja, a koji su zainteresovani da budu naši partneri da rade na razvoju, promociji i prodaji projekta za poslovno povezivanje preduzeća iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, pod nazivom POSLOVNI PARTNERI www.poslovnipartneri.com.
Zatvaranje FIST-a
Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete svečanom
zatvaranju 14. Festivala internacionalnog studentskog
teatra / FIST14 koje će se održati u petak, 17. maja
od 20h na sceni „Mata Milošević” na Fakultetu
dramskih umetnosti.
Nebeska tema priča o Vladi Divljanu
“Nebeska tema” scenariste i reditelja Mladena Matičevića je dugometražni dokumentarnii film sa elementima igranog filma o velikanu naše muzike Vladi Divljanu. U njemu učestvuju najznačajniji autori sa ex-Yu prostora, koji su specijalno za ovu priliku snimili (i u filmu izvode) nove verzije Vladinih pesama. Ovakav autorski pristup i veliki broj atraktivnih učesnika čini ovaj film jedinstvenim projektom kakav još nije viđen na našim prostorima.

Film je po formi i narativnoj strukturi sličan odnosno srodan svom glavnom junaku – istovremeno i dokument i bajka, i urban i emotivan i romantičan.
16. Noć muzeja: Sloboda
16. Noć muzeja pod temom „Sloboda“ biće održana u subotu, 18. maja od 16.00 do 24.00 u Beogradu kao i širom Srbije.

Brojnim sadržajima koji se na originalne, zanimljive i interaktivne načine bave slobodama i osvajanjem istih najuzbudljivija muzejska avantura i ove godine pomeriće granice i svojim posetiocima ponuditi majsko druženje za pamćenje.

Tokom ove noći širom Srbije svoja vrata će otvoriti ne samo brojni muzeji, galerije i ustanove kulture, već i mnoga zaboravljena zdanja i institucije bogate istorijom, sa željom da ožive uspomene na ljude, događaje i mesta koja zauzimaju ključne uloge u osvajanju različitih sloboda.

Prethodna Noć muzeja obuhvatila je 47 mesta u Srbiji i više od 500 različitih dešavanja objedinjenih temom Pobede i pobednici.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook