MASSIMO
MASSIMO SAVIĆ NA TAŠMAJDANU 31.jula od 21h

Nakon veoma uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Massimo Savić će stati na scenu Tašmajdana i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

" Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?“ izjavio je Massimo
Negative
Posle višemesečne zabrane svih javnih nastupa i aktivnosti ponovo se ukazala prilika da možete otići na koncert nekog od svojih omiljenih domaćih bendova i da se iskačete i ispevate kao nikada ranije. NEGATIVE je odlučio da se vrati na svoju najdražu beogradsku letnju binu i sa vama podeli svu energiju, bes, ljubav, strah i sve druge emocije koje su se nakupile kako kod njih tako i u svima nama tokom izolacije, zabrane druženja i sviranja. Zato očekujte jedan veoma iskren i intiman koncert gde će publika i bend opet biti jedno. Neki članovi benda kažu da će nas možda iznenaditi i nekim novim pesmama koje su stvarali prethodnih meseci. Broj karata će svakako morati da bude ograničen, stoga požurite da obezbedite svoje karte, jer se NEGATIVE u Letnjem Bitefu ne propušta.
Nina Badrić
Nina Badrić, diva raskošnog talenta i fascinantnog glasa, po prvi put će nastupiti na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe na Kalemegdanu, kod teniskih terena.

Ova umetnica će sa celim bendom i uz svoje hitove pozivati na ples, koji nam je tako dugo nedostajao i na površinu pozivati sve naše tanane emocije.

Budite deo ovih savršenih večeri pod zvezdama i vedrim nebom, večeri koje se pamte, 24. i 25.6.
Vlatko Stefanovski
Vlatko Stefanovski 3. juna na Guitar Art Festivalu

Proslavljeni gitarista Vlatko Stefanovski redovan je gost i deo Guitar Art Festivala. Ovog puta na koncertu 3. juna u velikoj sali Doma omladine Beograda pridružiće mu se specijalan gost Vukašin Marković, pevač i trombonista, sa kojim će izvesti popularne gitarske numere u posebnim aranžmanima.

Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže Tickets.rs po ceni od 2.000,00 dinara.
ZLATNI LANČIĆ OD BIŽUTERIJE U TEATRU NA BRDU
28 APR 2021 SREDA, 19:00
19 MAJ 2021 SREDA, 19:00
BOING BOING U TEATRU NA BRDU
19 APR 2021 PONEDELJAK, 19:00
15 MAJ 2021 SUBOTA, 19:00
KEROVI U TEATRU NA BRDU
10 MAJ 2021 PONEDELJAK, 19:00
OLEG KIREYEV QUARTET
Publici će se predstaviti svjetski poznati ruski saksofonista Oleg Kireyev, bubnjar Uroš Stamenković, kontrabasista Branko Marković i pijanista Milovan Paunović.
Stand up show - Kruševac geto
Ovaj, već uveliko Kruševljanima poznat rep sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami.
Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju i van Kruševca.
XXII Guitar Art Festival - 40 Fingers
INFO ORGANIZATORA (08.03.2021):

Novi termini za koncerte Guitar Art Festivala

Italijanska gitarska senzacija “40 Fingers” održaće koncert 2. juna u Kombank dvorani, a premijera koncerta “Recuerdos de Belgrado” za simfonijski orkestar i soliste na gitari održaće se 5. juna na sceni Kolarčeve zadužbine.

Oba koncerta biće održana u sklopu 22. izdanja Guitar Art Festivala. Novi termini i pomeranje koncerata izazvano je nepromenjenom epidemiološkom situacijom izazvanom pandemijom COVID – 19.

Kupljene ulaznice važiće i za nove termine. Takođe, publika će imati priliku da ukoliko nije u mogućnosti da poseti koncerte u novim terminima, zameni za bilo koji novi koncert na sledecem 22. Gitar Art festivalu koji ce se održati od 1. do 6. juna 2021. godine u Beogradu.

Za više informacija, molimo vas da pošaljete email na info@gaf.rs.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook