Jubilarni 15. Kids Fest: Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo
Jubilarni 15. Kids Fest biće održan u Beogradu ali i drugim gradovima Srbije od 14. do 20. oktobra 2019. uz brižljivo odabran filmski program.

Tradicija održavanja dečijeg filmskog festivala se nastavlja i ove jeseni, jer najmlađa publika, uvek zanteresovana za kvalitetan kulturni sadržaj to i zahteva, saopštili su iz MCF-a koji organizuje ovaj festival.

Pod sloganom „Mali korak za tebe, veliki za detinjstvo“ i 19 najkvalitetnijih filmskih ostvarenja, ova manifestacija slaviće veliki istorijski događaj – 50 godina od prvog sletanja na Mesec.

Inspirisan ovim jedinstvenim korakom, temama Meseca, udaljenim planetama, malim stvarima ali velikim delima, ovogodišnji dečiji filmski festivala ima za cilj da prikaže poučne filmove sa istinskim porukama.

Svih sedam dana znatiželjna publika moći će da gleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u oviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg Kids Fest-a biti filmovi iz Francuske, Belgije, Italje, iz zemalja severne Evrope, Švedske, Danske, Estonije, ali i iz Sjedinjenih Američkih Država.

Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i predhodnih godina Kids Fest je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina).
15. Kids Fest u Kombank dvorani i drugim srpskim bioskopima
Domaćin 15. Kids Fest-a i ove godine biće Kombank dvorana.

U Beogradu dečiji filmski festival održaće se i u bioskopima: Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Roda Cineplex, Tuckwood, bioskop „Fontana“ i Cine Grand Capitol park Rakovica.

Biće projekcija i u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplex, u Kragujevcu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, dok će u Nišu centri dešavanja festivala biti bioskopi Vilin grad i Cineplexx Niš.

I ove godine u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu posetioci će imati priliku da isprate festival u Cinestar Cinemas.

Pored pomenutih revija filmova 15. Kids Fest-a održava se i u više od 30 gradova širom Srbije.

Program festivala biće objavljen 17. septembra, a sve informacije o festivalu moći će da se pronađu na zvaničnom sajtu Kids Fest-a.
Poslednje vesti
Preuzmite aplikaciju
Facebook